Sabtu, 14 Januari 2012

Kisah dibalik Lagu The Boys SNSD

Hmm, terus terang pertama kali lihat teaser lagu The Boys nya SNSD saya sedikit kecewa karena tidak melihat  warna seperti lagu-lagu sebelumnya (misal Gee, Echo, genie),  disini SNSD bertransformasi menjadi gadis yang dewasa dan classy. Tapi setelah melihat lirik detil The Boys, saya jadi kagum sama lagu ini, di lagu ini mengungkapkan kekuatan, ke optimisan dan percaya diri yang tinggi. Boleh dibilang lagu ini presentasi dari jiwa SNSD. 

Ini dia lirik lagu SNSD The Boys

I can tell you’re looking at me, I know what you see
Any closer and you’ll feel the heat (GG)
You don’t have to pretend that you didn’t notice me
Every look will make it hard to breathe (T.R.X)

B-Bring the boys out (Yeah, You know)
B-Bring the boys out (We bring the boys out! We bring the boys out)
B-Bring the boys out (Yeah)

Soon as I step on the scene
I know that they’ll be watching me watching me (Get up)
I’ma be the hottest in this spot
There ain’t no stopping me (That’s funny) Stopping me

I know life is a mystery, I’m gonna make history
I’m taking it from the start
Call all emergency, I’m watching the phone ring
I’m feeling this in my heart (My heart)

B-Bring the boys out

Girls’ Generation make you feel the heat
And we’re doin it we can’t be beat
(B-Bring the boys out)
We’re born to win, Better tell all your friends
Cuz we get it in You know the girls
(Bring the boys out)

Wanna know my secrets but no I’ll never tell
Cuz I got the magic touch and I’m not trying to fail
That’s right (Yeah fly high!) And I (You fly high!) Can’t deny
I know I can fly

I know life is a mystery, I’m gonna make history
I’m taking it from the start
Call all emergency, I’m watching the phone ring
I’m feeling this in my heart (My heart)

B-Bring the boys out
Girls’ Generation make you feel the heat
And we’re doin’ it we can’t be beat
(Bring the boys out)
We’re born to win, Better tell all your friends
Cuz we get it in You know the girls
(Bring the boys out)

Girls bring the boys out!
All’a (all the) Boys, All’a (all the) Boys want my heart
Better know how to rock and don’t stop
Oh gee we make it so hot
Girls’ Generation we won’t stop

B-Bring the boys outI wanna dance right now
We can show em how the girls get down
Yes we go for more than zero
Number one everyone should know
Check this out!

It’s not a fantasy, This is right for me
Living it like a star
Can’t get the best of me, I’ma be what I wanna be
This is deep in my heart
(Taeyeon Jessica) My heart

I can tell you’re looking at me, I know what you see
Any closer and you’ll feel the heat (B-binrg the boys out) (Just bring the boys out)
You don’t have to pretend that, You didn’t notice me
Every look will make it hard to breathe (B-Bring The Boys out)
(You don’t have to pretend that, You didn’t notice me
Every look will make it hard to breathe)

‘Cause the girls bring the boys out
Girls bring the boys out
Girls bring the boys out
Girls bring the boys out

Girls’ Generation make em feel the heat
And we’re doin it we can’t be beat
(B-Bring the boys out)
We’re born to win, Better tell all your friends
Cuz we get it in You know the girls
(B-Bring the boys out)

Yuk Kita kupas paragraf demi paragraf (hehehe kayak pelajaran bahasa indonesia aja)
Paragraf Pertama
I can tell you’re looking at me, I know what you see
Any closer and you’ll feel the heat (GG)
You don’t have to pretend that you didn’t notice me
Every look will make it hard to breathe (T.R.X)
Disini menyindir orang2 yang pura-pura gak suka sama SNSD, padahal mereka pasti kagum kalau lihat SNSD, pasti jadi demen kalo sudah lihat SNSD.

Paragraf kedua
Soon as I step on the scene
I know that they’ll be watching me watching me (Get up)
I’ma be the hottest in this spot
There ain’t no stopping me (That’s funny) Stopping me
Pada saat mereka muncul di TV pasti semua orang akan nongkrongin TV buat lihat SNSD, mereka sangat hebat bahkan antis pun tidak bisa menghalangi langkah mereka.

Paragraf ke tiga
I know life is a mystery, I’m gonna make history
I’m taking it from the start
Call all emergency, I’m watching the phone ring
I’m feeling this in my heart (My heart)
Hidup itu penuh misteri, dan SNSD  akan membuat sejarah, mereka memulai semuanya dari bawah (bukan tiba2 nongol langsung ngetop, hehe)

Paragraf ke Empat
Girls’ Generation make you feel the heat
And we’re doin it we can’t be beat
(B-Bring the boys out)
We’re born to win, Better tell all your friends
Cuz we get it in You know the girls
(Bring the boys out)
Singkat kata SNSD tidak akan tertandingi, karena mereka sudah pegang kunci kemenanganya, jadi girl band lain gak usah coba untuk nyaingin SNSD (hihihi PD banget yaa)

Paragraf Lima
Wanna know my secrets but no I’ll never tell
Cuz I got the magic touch and I’m not trying to fail
That’s right (Yeah fly high!) And I (You fly high!) Can’t deny
I know I can fly
rahasia sukses mereka adalah "magic touch" ,maksudnya  mereka di gembleng  di didik dan dipoles habis2 an oleh saat trainee hingga saat ini, dan selain itu mereka pantang menyerah (karena banyak trainee2 yang mundur gara2 gak kuat ngadepin beratnya masa2 training, tapi tidak untuk 9 cewek ini, mereka pantang menyerah dan kesuksesan besar mereka dapat sekarang) itulah kunci sukses SNSD.

Lirik2 selanjutnya
Mempertegas kalau SNSD itu nomor satu, hasil kerja keras mereka bukan khayalan, mereka akan melakukan terbaik apa yang mereka bisa.

nb : Saya bukan SONE, saya cuma suka sekali sama lirik lagu the boys ^o^ peace. Ini pemahaman menurut versi saya yaa, silahkan kalau mau protes >O< HEHE



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar